PROMOSYON

Adıyaman'da eğitime '6 Şubat' molası!

Eğitim 03.02.2025 - 15:12, Güncelleme: 03.02.2025 - 15:28 1734 kez okundu.
 

Adıyaman'da eğitime '6 Şubat' molası!

Depremlerin yıl dönümünde anma programları ve kabristan ziyaretleri nedeniyle Adıyaman’da okullar bir gün tatil edildi, kamu personeli idari izinli sayıldı.

Adıyaman Valiliği, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek anma programları ve kabristan ziyaretleri dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. ADIYAMAN (İGFA) - Depremlerin yıl dönümünde anma programları ve kabristan ziyaretleri nedeniyle Adıyaman’da okullar bir gün tatil edildi, kamu personeli idari izinli sayıldı. Açıklama Adıyaman Valiliği’nden yapıldı.   Valilikten yapılan açıklamada, "Yoğunluk oluşabileceği değerlendirildiğinden Adıyaman genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 6 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca anma programları ve kabristan ziyaretlerine katılacak kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personelimiz, kamu hizmetlerini aksatmayacak tüm tedbirler alınacak şekilde bir gün idari izinli sayılacaktır" denildi.  
Depremlerin yıl dönümünde anma programları ve kabristan ziyaretleri nedeniyle Adıyaman’da okullar bir gün tatil edildi, kamu personeli idari izinli sayıldı.

Adıyaman Valiliği, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek anma programları ve kabristan ziyaretleri dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

ADIYAMAN (İGFA) - Depremlerin yıl dönümünde anma programları ve kabristan ziyaretleri nedeniyle Adıyaman’da okullar bir gün tatil edildi, kamu personeli idari izinli sayıldı.

Açıklama Adıyaman Valiliği’nden yapıldı.

 

Valilikten yapılan açıklamada, "Yoğunluk oluşabileceği değerlendirildiğinden Adıyaman genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 6 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca anma programları ve kabristan ziyaretlerine katılacak kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personelimiz, kamu hizmetlerini aksatmayacak tüm tedbirler alınacak şekilde bir gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

 

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.