PROMOSYON

Sakarya'da Çark Deresi’nde bahar temizliği başladı

Genel 05.03.2025 - 14:48, Güncelleme: 05.03.2025 - 14:48 1300 kez okundu.
 

Sakarya'da Çark Deresi’nde bahar temizliği başladı

SASKİ, artan hava sıcaklıklarıyla birlikte vatandaşların keyifli vakit geçirebilmeleri içinÇark Deresi’nde temizlik çalışmalarına başladı. Yazlık bölgesine kadar uzanan hat boyunca ot biçme ve atık temizliği yapılıyor.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Çark Deresi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Yazlık bölgesinden başlayan ve dere boyunca devam eden temizlik ile sinek ve haşere oluşumuna neden olan otlar biçilirken, dere kenarına atılan çöpler ise titizlikle toplandı. Derenin temiz kalması için duyarlılık çağrısı Kurum tarafından yapılan açıklamada, Çark Deresi’nin doğal güzelliğinin korunması için vatandaşlardan daha duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunuldu. Açıklamanın devamında, “Şehrimizin sembolü olanÇark Deresi’nin temiz kalması için hepimize sorumluluk düşüyor. Vatandaşlarımızdan çevreye karşı daha hassas olmalarını ve keyifle geçirdikleri vaktin ardından atıklarını çöp kutularına atmalarını rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

SASKİ, artan hava sıcaklıklarıyla birlikte vatandaşların keyifli vakit geçirebilmeleri içinÇark Deresi’nde temizlik çalışmalarına başladı. Yazlık bölgesine kadar uzanan hat boyunca ot biçme ve atık temizliği yapılıyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Çark Deresi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Yazlık bölgesinden başlayan ve dere boyunca devam eden temizlik ile sinek ve haşere oluşumuna neden olan otlar biçilirken, dere kenarına atılan çöpler ise titizlikle toplandı.

Derenin temiz kalması için duyarlılık çağrısı

Kurum tarafından yapılan açıklamada, Çark Deresi’nin doğal güzelliğinin korunması için vatandaşlardan daha duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

Açıklamanın devamında, “Şehrimizin sembolü olanÇark Deresi’nin temiz kalması için hepimize sorumluluk düşüyor. Vatandaşlarımızdan çevreye karşı daha hassas olmalarını ve keyifle geçirdikleri vaktin ardından atıklarını çöp kutularına atmalarını rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.