PROMOSYON

Adıyaman’da 2 saatte 8 deprem meydana geldi

GENEL (MA) - MUTAJANS | 26.08.2026 - 01:52, Güncelleme: 26.08.2026 - 01:52 8 kez okundu.
 

Adıyaman’da 2 saatte 8 deprem meydana geldi

ADIYAMAN (PERRE) - Adıyaman'da 2 saat içerisinde büyüklükleri 1.3 ile 4.2 arasında değişen toplam 8 deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Sincik ilçesi olan depremler saat 21.40'tan itibaren kısa aralıklarla kaydedildi. Depremler, bölgede endişe yaratırken AFAD ekipleri tarafından yapılan saha taramalarında olumsuz bir durumun yaşanmadığı bildirildi. Yetkililer, bölgedeki sismik hareketliliğin yakından takip edildiğini açıkladı.   Kaynak : PERRE
ADIYAMAN (PERRE) - Adıyaman'da 2 saat içerisinde büyüklükleri 1.3 ile 4.2 arasında değişen toplam 8 deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Sincik ilçesi olan depremler saat 21.40'tan itibaren kısa aralıklarla kaydedildi.

Depremler, bölgede endişe yaratırken AFAD ekipleri tarafından yapılan saha taramalarında olumsuz bir durumun yaşanmadığı bildirildi.

Yetkililer, bölgedeki sismik hareketliliğin yakından takip edildiğini açıkladı.

 

Kaynak : PERRE

Habere ifade bırak !
Ahmet Güler Fotoğraf Sanatçısı – Gazeteci
Ahmet Güler Fotoğraf Sanatçısı – Gazeteci
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.