PROMOSYON

ASAT Genel Müdürü Gülebay Lara turizm yatırımcılarıyla bir araya geldi

GENEL 16.10.2026 - 16:36, Güncelleme: 16.10.2026 - 16:36 19 kez okundu.
 

ASAT Genel Müdürü Gülebay Lara turizm yatırımcılarıyla bir araya geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay, Lara Turizm Merkezi’nde faaliyet gösteren otellerin temsilcileriyle bir araya gelerek bölgedeki altyapı sorunlarını ve çözüm beklentilerini dinledi. LATUYAP (Lara Turizm Yatırımcıları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saatçioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, özellikle yağışların ardından yaşanan taşkınlar ve kanalizasyon sorunları ele alındı. Toplantıya ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay, Genel Müdür Yardımcısı Nejdet Erol, Abone İşleri Dairesi Başkanı Emrah Kıldıran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Savaş Evren Karakuş, Etüt, Plan ve Proje Dairesi Başkanı Levent Hansu, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Bekir Kumbul ile Lara Turizm Merkezi’ndeki 26 otelin teknik müdürleri ve işletme müdürleri yer aldı. “Yağmur Suyu, Kanalizasyon ve Debimetre” başlıkları altında gerçekleştirilen bilgilendirmede, bölgedeki sorunlara yönelik kısa ve uzun vadeli çözüm önerileri ASAT yetkililerinin hazırladığı sunumlarla aktarıldı. OTELLERİN ALABİLECEĞİ ÖNLEMLER DEĞERLENDİRİLDİ Toplantıda, altyapı sorunlarının giderilmesine yönelik teknik çözüm önerilerinin yanı sıra otel işletmelerinin alması gereken önlemler hakkında da bilgilendirme yapıldı. İhtiyaç duyulması halinde ASAT teknik ekiplerinin destek sağlayabileceği belirtilirken, kurumlar ve otel işletmeleri arasındaki koordinasyonun sürdürülmesi değerlendirildi. ARITMA TESİSİ ZİYARETİ PLANLANDI Toplantıda ele alınan konuların sahada da değerlendirilmesi amacıyla, otel temsilcilerinin katılımıyla bölgedeki arıtma tesisine ziyaret gerçekleştirilmesi planlandı. Ziyarette, atıksuyun toplanması ve arıtılması süreçlerinin yerinde incelenmesi, tesisin işleyişi hakkında teknik bilgi paylaşımında bulunulması hedefleniyor.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay, Lara Turizm Merkezi’nde faaliyet gösteren otellerin temsilcileriyle bir araya gelerek bölgedeki altyapı sorunlarını ve çözüm beklentilerini dinledi. LATUYAP (Lara Turizm Yatırımcıları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saatçioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, özellikle yağışların ardından yaşanan taşkınlar ve kanalizasyon sorunları ele alındı.

Toplantıya ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay, Genel Müdür Yardımcısı Nejdet Erol, Abone İşleri Dairesi Başkanı Emrah Kıldıran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Savaş Evren Karakuş, Etüt, Plan ve Proje Dairesi Başkanı Levent Hansu, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Bekir Kumbul ile Lara Turizm Merkezi’ndeki 26 otelin teknik müdürleri ve işletme müdürleri yer aldı. “Yağmur Suyu, Kanalizasyon ve Debimetre” başlıkları altında gerçekleştirilen bilgilendirmede, bölgedeki sorunlara yönelik kısa ve uzun vadeli çözüm önerileri ASAT yetkililerinin hazırladığı sunumlarla aktarıldı.

OTELLERİN ALABİLECEĞİ ÖNLEMLER DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda, altyapı sorunlarının giderilmesine yönelik teknik çözüm önerilerinin yanı sıra otel işletmelerinin alması gereken önlemler hakkında da bilgilendirme yapıldı. İhtiyaç duyulması halinde ASAT teknik ekiplerinin destek sağlayabileceği belirtilirken, kurumlar ve otel işletmeleri arasındaki koordinasyonun sürdürülmesi değerlendirildi.

ARITMA TESİSİ ZİYARETİ PLANLANDI

Toplantıda ele alınan konuların sahada da değerlendirilmesi amacıyla, otel temsilcilerinin katılımıyla bölgedeki arıtma tesisine ziyaret gerçekleştirilmesi planlandı. Ziyarette, atıksuyun toplanması ve arıtılması süreçlerinin yerinde incelenmesi, tesisin işleyişi hakkında teknik bilgi paylaşımında bulunulması hedefleniyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Radyo Dinle