PROMOSYON

Didim'de Yeni Yıla Halkla ve Sahada Görev Yapanlarla Merhaba

Spor 01.01.2026 - 14:04, Güncelleme: 01.01.2026 - 14:57 150 kez okundu.
 

Didim'de Yeni Yıla Halkla ve Sahada Görev Yapanlarla Merhaba

Programın ardından Başkan Hatice Gençay, yılbaşı gecesi görev yapan kolluk kuvvetleri ve sağlık personelini ziyaret etti.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, yeni yıl programı kapsamında Cumhuriyet Kent Meydanı’nda halkla bir araya geldi. Başkan buluşmada, halkla sohbet ederek 2026 yılının Didim’e sağlık, huzur ve umut getirmesini diledi. YILBAŞI GECESİ GÖREV BAŞINDA OLAN EKİPLERE ZİYARET Programın ardından Başkan Hatice Gençay, yılbaşı gecesi görev yapan kolluk kuvvetleri ve sağlık personelini ziyaret etti. Halkın güvenliği ve sağlığı için özveriyle çalışan ekiplerin yeni yılını kutlayan Hatice Gençay, emekleri için teşekkürlerini iletti. BAŞKAN HATİCE GENÇAY: “HALKIMIZLA VE GÖREV BAŞINDAKİ EKİPLERLE BİRLİKTE YENİ YILA GİRDİK” Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Hatice Gençay, şunları söyledi: “Yeni yıla halkımızla birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Didim’in huzuru, güvenliği ve sağlığı için yılbaşı gecesi görev başında olan kahraman kolluk kuvvetlerimize ve sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. 2026 yılının kentimize sağlık, barış, dayanışma ve umut getirmesini diliyorum.”     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Programın ardından Başkan Hatice Gençay, yılbaşı gecesi görev yapan kolluk kuvvetleri ve sağlık personelini ziyaret etti.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, yeni yıl programı kapsamında Cumhuriyet Kent Meydanı’nda halkla bir araya geldi. Başkan buluşmada, halkla sohbet ederek 2026 yılının Didim’e sağlık, huzur ve umut getirmesini diledi.

YILBAŞI GECESİ GÖREV BAŞINDA OLAN EKİPLERE ZİYARET

Programın ardından Başkan Hatice Gençay, yılbaşı gecesi görev yapan kolluk kuvvetleri ve sağlık personelini ziyaret etti. Halkın güvenliği ve sağlığı için özveriyle çalışan ekiplerin yeni yılını kutlayan Hatice Gençay, emekleri için teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN HATİCE GENÇAY: “HALKIMIZLA VE GÖREV BAŞINDAKİ EKİPLERLE BİRLİKTE YENİ YILA GİRDİK”

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Hatice Gençay, şunları söyledi:

“Yeni yıla halkımızla birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Didim’in huzuru, güvenliği ve sağlığı için yılbaşı gecesi görev başında olan kahraman kolluk kuvvetlerimize ve sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. 2026 yılının kentimize sağlık, barış, dayanışma ve umut getirmesini diliyorum.”

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.