PROMOSYON

Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde Asfalt Çalışmaları Tamamlanıyor

Genel (MA) - MUTAJANS | 08.10.2025 - 19:27, Güncelleme: 08.10.2025 - 19:49 2579+ kez okundu.
 

Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde Asfalt Çalışmaları Tamamlanıyor

Mut Belediyesi, Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde 17 kilometrelik yolu yenileyerek asfaltladı. Başkan Murat Orhan: “Hem hükümetimizle hem de Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışıyor, ilçemize en iyi hizmeti kazandırmak için el birliğiyle hareket ediyoruz.”

Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde Asfalt Çalışmaları Tamamlanıyor MERSİN (MA) – Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Uzun süredir beklenen yolun yapımında verdikleri sözü tuttuklarını belirten Başkan Orhan, “Ne söz verdiysek vatandaşlarımıza, birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz,” dedi. Başkan Orhan açıklamasında, “Bugün burada Gökçetaş Mahallemizin Katırardıç Mevkii’nde asfalt çalışması için bulunmaktayız. Yaz döneminde bu yolun altyapı çalışmalarını yine biz tamamlamıştık. Seçim döneminde köylülerimize bu yolun asfaltını  yapacağımıza söz vermiştik. İnşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız,” ifadelerini kullandı. Başkan Orhan ayrıca, yapılan çalışmanın kapsamına ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Bozuk olan 17 kilometrelik yol kesimi tamamen yenilenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Buradan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e de teşekkürlerimi sunuyorum. Asfalt dökümünde sağladığı destek sayesinde bu hizmeti çok daha kısa sürede tamamladık. Her zaman söylüyoruz; biz, hem hükümetimizle hem de Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışıyor, ilçemize en iyi hizmeti kazandırmak için el birliğiyle hareket ediyoruz.” Mahalle Muhtarı Mayda: “Başkanımız Sözünü Tuttu” Gökçetaş Mahalle Muhtarı Ali Mayda ise yaptığı açıklamada, “Başkanımız da söz verdi; ‘Yolunuzu yapacağım’ dedi. Evet, bugün itibariyle o söz yerine geldi. Yaz aylarında, Temmuz-Ağustos döneminde yolun altyapısını ve sıkıştırmasını tamamlamıştık. Bugün itibariyle asfalt dökümüne başlamış bulunmaktayız. Başta Belediye Başkanımız Sayın Murat Orhan ve Fen İşleri personelimize çok teşekkür ederim. Ayrıca makine ve ekipman desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e de teşekkür ederim. Başkanımızın sıkça söylediği gibi: ‘Yaptık, daha iyisini yapacağız.’ Evet, yaptık ve daha iyisini yapmaya devam edeceğiz. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun,” dedi.  
Mut Belediyesi, Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde 17 kilometrelik yolu yenileyerek asfaltladı. Başkan Murat Orhan: “Hem hükümetimizle hem de Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışıyor, ilçemize en iyi hizmeti kazandırmak için el birliğiyle hareket ediyoruz.”

Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde Asfalt Çalışmaları Tamamlanıyor

MERSİN (MA) – Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, Gökçetaş Mahallesi Katırardıç Mevkii’nde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Uzun süredir beklenen yolun yapımında verdikleri sözü tuttuklarını belirten Başkan Orhan, “Ne söz verdiysek vatandaşlarımıza, birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz,” dedi.

Başkan Orhan açıklamasında, “Bugün burada Gökçetaş Mahallemizin Katırardıç Mevkii’nde asfalt çalışması için bulunmaktayız. Yaz döneminde bu yolun altyapı çalışmalarını yine biz tamamlamıştık. Seçim döneminde köylülerimize bu yolun asfaltını  yapacağımıza söz vermiştik. İnşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız,” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan ayrıca, yapılan çalışmanın kapsamına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“Bozuk olan 17 kilometrelik yol kesimi tamamen yenilenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Buradan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e de teşekkürlerimi sunuyorum.

Asfalt dökümünde sağladığı destek sayesinde bu hizmeti çok daha kısa sürede tamamladık.

Her zaman söylüyoruz; biz, hem hükümetimizle hem de Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışıyor, ilçemize en iyi hizmeti kazandırmak için el birliğiyle hareket ediyoruz.”

Mahalle Muhtarı Mayda: “Başkanımız Sözünü Tuttu”

Gökçetaş Mahalle Muhtarı Ali Mayda ise yaptığı açıklamada, “Başkanımız da söz verdi; ‘Yolunuzu yapacağım’ dedi. Evet, bugün itibariyle o söz yerine geldi. Yaz aylarında, Temmuz-Ağustos döneminde yolun altyapısını ve sıkıştırmasını tamamlamıştık. Bugün itibariyle asfalt dökümüne başlamış bulunmaktayız.

Başta Belediye Başkanımız Sayın Murat Orhan ve Fen İşleri personelimize çok teşekkür ederim. Ayrıca makine ve ekipman desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e de teşekkür ederim. Başkanımızın sıkça söylediği gibi: ‘Yaptık, daha iyisini yapacağız.’ Evet, yaptık ve daha iyisini yapmaya devam edeceğiz. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.