PROMOSYON

İzmit'in aşevi kapasitesi 2,5 kat arttı

Genel (MA) - MUTAJANS | 10.03.2026 - 14:06, Güncelleme: 10.03.2026 - 14:16 136 kez okundu.
 

İzmit'in aşevi kapasitesi 2,5 kat arttı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aşevini yerinde inceleyerek yaptığı açıklamada, “Göreve gelir gelmez aşevi kurduk.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye bünyesindeki aşevinin büyütülerek kapasitesinin artırıldığını açıkladı. Başkan Hürriyet, modern paketleme sistemleriyle hijyenik ortamda hazırlanan yemeklerin, okullara ve sosyal yardım noktalarına ulaştırılacağını belirtti. KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, 2019 yılında kurulan aşevinin kapasitesini iki buçuk kat artırarak günlük yemek üretimini zaman zaman 10 bine çıkardı. Belediye bütçesini daha verimli kullanmak amacıyla yemek hizmetini artık kendi bünyesinde üreten belediye, maliyetleri yarı yarıya düşürdü. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aşevini yerinde inceleyerek yaptığı açıklamada, “Göreve gelir gelmez aşevi kurduk. Milletimizin parasını harcarken sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Artık devasa sofralar kuruyor, günlük 10 bine yakın yemek üretiyoruz. Bu sayede hem maliyetlerimizi düşürdük hem de daha çok vatandaşa ulaşabiliyoruz” dedi. Başkan Hürriyet, aşevinin modern paketleme makineleriyle hijyenik koşullarda yemek ürettiğini ve çeşitliliğin artırıldığını vurguladı. Ayrıca, Milli Eğitim’den izin alınması durumunda okullardaki tüm öğrencilere ücretsiz yemek ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.   Başkan Hürriyet, “Büyükşehir ayarında üretim yapıyoruz. Mobil aşevimizle istediğimiz noktada yemek üretebiliyoruz. Kendi çiftliğimizi kurarsak et tedariğimiz de daha pratik hale gelecek” diyerek aşevinin hizmet alanının önümüzdeki dönemde daha da genişleyeceğini belirtti.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aşevini yerinde inceleyerek yaptığı açıklamada, “Göreve gelir gelmez aşevi kurduk.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye bünyesindeki aşevinin büyütülerek kapasitesinin artırıldığını açıkladı. Başkan Hürriyet, modern paketleme sistemleriyle hijyenik ortamda hazırlanan yemeklerin, okullara ve sosyal yardım noktalarına ulaştırılacağını belirtti.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, 2019 yılında kurulan aşevinin kapasitesini iki buçuk kat artırarak günlük yemek üretimini zaman zaman 10 bine çıkardı. Belediye bütçesini daha verimli kullanmak amacıyla yemek hizmetini artık kendi bünyesinde üreten belediye, maliyetleri yarı yarıya düşürdü.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aşevini yerinde inceleyerek yaptığı açıklamada, “Göreve gelir gelmez aşevi kurduk. Milletimizin parasını harcarken sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Artık devasa sofralar kuruyor, günlük 10 bine yakın yemek üretiyoruz. Bu sayede hem maliyetlerimizi düşürdük hem de daha çok vatandaşa ulaşabiliyoruz” dedi. Başkan Hürriyet, aşevinin modern paketleme makineleriyle hijyenik koşullarda yemek ürettiğini ve çeşitliliğin artırıldığını vurguladı. Ayrıca, Milli Eğitim’den izin alınması durumunda okullardaki tüm öğrencilere ücretsiz yemek ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

Başkan Hürriyet, “Büyükşehir ayarında üretim yapıyoruz. Mobil aşevimizle istediğimiz noktada yemek üretebiliyoruz. Kendi çiftliğimizi kurarsak et tedariğimiz de daha pratik hale gelecek” diyerek aşevinin hizmet alanının önümüzdeki dönemde daha da genişleyeceğini belirtti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.