PROMOSYON

Jandarmadan Kaçak Makaron Operasyonu: 13 Bin 500 Adet Ele Geçirildi

Asayiş (MA) - MUTAJANS | 23.01.2026 - 09:27 761 kez okundu.
 

Jandarmadan Kaçak Makaron Operasyonu: 13 Bin 500 Adet Ele Geçirildi

Erdemli’de jandarmanın sigara kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonda 1 şüpheli yakalandı, 13 bin 500 dolu makaron ile çok sayıda kaçak ürüne el konuldu.

Jandarmadan Kaçak Makaron Operasyonu: 13 Bin 500 Adet Ele Geçirildi MERSİN (MA) – Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığıyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 1 şüpheliyi yakaladı, çok sayıda kaçak ürüne el koydu. Ekipler, Erdemli ilçesinde bir şüphelinin kaçak sigara ticareti yaptığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliyi yakalamak ve kaçak ürünlere el koymak amacıyla operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda 13 bin 500 adet dolu makaron, 100 paket kaçak sigara ve 235 kilogram tütün ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, yakalanan şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanması için Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Kaçak sigara ve tütün ticaretinin, hem kamu zararına yol açtığı hem de haksız kazanç oluşturduğu belirtilirken, jandarma ekiplerinin bu tür suçlarla mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
Erdemli’de jandarmanın sigara kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonda 1 şüpheli yakalandı, 13 bin 500 dolu makaron ile çok sayıda kaçak ürüne el konuldu.

Jandarmadan Kaçak Makaron Operasyonu: 13 Bin 500 Adet Ele Geçirildi

MERSİN (MA)Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığıyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 1 şüpheliyi yakaladı, çok sayıda kaçak ürüne el koydu.

Ekipler, Erdemli ilçesinde bir şüphelinin kaçak sigara ticareti yaptığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliyi yakalamak ve kaçak ürünlere el koymak amacıyla operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda 13 bin 500 adet dolu makaron, 100 paket kaçak sigara ve 235 kilogram tütün ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, yakalanan şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanması için Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.  Kaçak sigara ve tütün ticaretinin, hem kamu zararına yol açtığı hem de haksız kazanç oluşturduğu belirtilirken, jandarma ekiplerinin bu tür suçlarla mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.