PROMOSYON

Kahta’da Sene Sonu Okul Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi

EĞİTİM (MA) - MUTAJANS | 01.07.2026 - 14:30, Güncelleme: 01.07.2026 - 14:30 21 kez okundu.
 

Kahta’da Sene Sonu Okul Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Okul Müdürleri Toplantısı düzenlendi. Toplantıda yıl boyunca yürütülen eğitim faaliyetleri değerlendirilirken yeni dönem planlamaları ele alındı.

Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Okul Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi. Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli başkanlığında yapılan toplantıya şube müdürleri İsmail Öner, Dr. Mehmet Dağ, Mehmet Turan ve Mustafa Yetiş ile ilçede görev yapan okul müdürleri katıldı. Eğitim Faaliyetleri Değerlendirildi Toplantıda, eğitim öğretim yılı boyunca okullarda yürütülen çalışmalar ele alındı. Öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki gelişimlerine yönelik yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, yıl sonu iş ve işlemleri, yaz dönemi hazırlıkları, okul güvenliği, bakım-onarım çalışmaları ve yeni eğitim öğretim yılı planlamaları hakkında istişarelerde bulunuldu. İl Müdürü Başli'den eğitimciler için teşekkür İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, eğitim öğretim yılı boyunca özveriyle görev yapan okul yöneticileri, öğretmenler ve tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederek, "Eğitim öğretim yılı boyunca özveriyle görev yapan okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarısı için yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam edecektir" ifadelerini kullandı. Kaynak : PERRE
ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Okul Müdürleri Toplantısı düzenlendi. Toplantıda yıl boyunca yürütülen eğitim faaliyetleri değerlendirilirken yeni dönem planlamaları ele alındı.

Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Okul Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi. Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli başkanlığında yapılan toplantıya şube müdürleri İsmail Öner, Dr. Mehmet Dağ, Mehmet Turan ve Mustafa Yetiş ile ilçede görev yapan okul müdürleri katıldı.

Eğitim Faaliyetleri Değerlendirildi

Toplantıda, eğitim öğretim yılı boyunca okullarda yürütülen çalışmalar ele alındı.

Öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki gelişimlerine yönelik yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, yıl sonu iş ve işlemleri, yaz dönemi hazırlıkları, okul güvenliği, bakım-onarım çalışmaları ve yeni eğitim öğretim yılı planlamaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

İl Müdürü Başli'den eğitimciler için teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, eğitim öğretim yılı boyunca özveriyle görev yapan okul yöneticileri, öğretmenler ve tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederek, "Eğitim öğretim yılı boyunca özveriyle görev yapan okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarısı için yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak : PERRE

Habere ifade bırak !
Ahmet Güler Fotoğraf Sanatçısı – Gazeteci
Ahmet Güler Fotoğraf Sanatçısı – Gazeteci
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.