PROMOSYON

Kayseri'de hayvanat bahçesinde bayram yoğunluğu

Kültür & Sanat 23.03.2026 - 09:00, Güncelleme: 23.03.2026 - 09:00 63 kez okundu.
 

Kayseri'de hayvanat bahçesinde bayram yoğunluğu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, Ramazan Bayramı’nın 2 ve 3’üncü günlerinde ücretsiz bir şekilde hizmet veren Hayvanat Bahçesi doldu taştı.KAYSERİ (İGFA) - Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, Ramazan Bayramı’nın 2’nci ve 3’üncü günlerinde kapılarını ziyaretçilere ücretsiz olarak açan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvanat bahçesi, yoğun ilgi gördü. İki günde ziyaretçi akınına uğrayan hayvanat bahçesi, binlerce kişi tarafından ziyaret edildi. Anadolu Harikalar Diyarı'nda yer alan ve 153 farklı türden yaklaşık 1.600 hayvanı misafir eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü kapalı olurken, bayramın 2’nci ve 3’üncü günlerinde kapılarını tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak açtı. Kayserililer ve bayram dolayısıyla şehir dışından gelen vatandaşlar, hayvanat bahçesini ziyaret ederek bayram tatillerine renk kattı. Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla bayramda ücretsiz bir şekilde ziyaretçilerini ağırlayan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, en çok çocukları mutlu etti. Birçok hayvanı ilk defa yakından görme fırsatı bulan miniklerin yaşadığı heyecan ve mutluluk yüzlerine yansıdı. Bayramın iki gününde hayvanat bahçesine akın eden, çocuklar başta olmak üzere her yaştan vatandaşlar, bayrama özel olarak sunulan ücretsiz hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Hayvanat bahçesi iki günde binlerce kişiyi ağırlarken ziyaretçiler, Büyükşehir’in hayvanat bahçesindeki özen ve titiz çalışmalarını da takdirle karşıladılar.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, Ramazan Bayramı’nın 2 ve 3’üncü günlerinde ücretsiz bir şekilde hizmet veren Hayvanat Bahçesi doldu taştı.

KAYSERİ (İGFA) - Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, Ramazan Bayramı’nın 2’nci ve 3’üncü günlerinde kapılarını ziyaretçilere ücretsiz olarak açan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvanat bahçesi, yoğun ilgi gördü. İki günde ziyaretçi akınına uğrayan hayvanat bahçesi, binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

Anadolu Harikalar Diyarı'nda yer alan ve 153 farklı türden yaklaşık 1.600 hayvanı misafir eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü kapalı olurken, bayramın 2’nci ve 3’üncü günlerinde kapılarını tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak açtı.

Kayserililer ve bayram dolayısıyla şehir dışından gelen vatandaşlar, hayvanat bahçesini ziyaret ederek bayram tatillerine renk kattı. Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla bayramda ücretsiz bir şekilde ziyaretçilerini ağırlayan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, en çok çocukları mutlu etti. Birçok hayvanı ilk defa yakından görme fırsatı bulan miniklerin yaşadığı heyecan ve mutluluk yüzlerine yansıdı.

Bayramın iki gününde hayvanat bahçesine akın eden, çocuklar başta olmak üzere her yaştan vatandaşlar, bayrama özel olarak sunulan ücretsiz hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Hayvanat bahçesi iki günde binlerce kişiyi ağırlarken ziyaretçiler, Büyükşehir’in hayvanat bahçesindeki özen ve titiz çalışmalarını da takdirle karşıladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.