PROMOSYON

MEB-Canva Tasarım Laboratuvarı Bursa'da açıldı

GENEL 03.11.2026 - 12:36, Güncelleme: 03.11.2026 - 12:36 254 kez okundu.
 

MEB-Canva Tasarım Laboratuvarı Bursa'da açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Canva iş birliğinde Bursa'da kurulan MEB-Canva Tasarım Laboratuvarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.BURSA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile dijital tasarım alanında hizmet veren Canva arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında hayata geçirilen MEB-Canva Tasarım Laboratuvarı, Bursa’da düzenlenen törenle eğitim dünyasıyla buluştu. Projeyle, öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilerin dijital tasarım becerilerinin geliştirilmesi ve yenilikçi öğrenme ortamlarının yaygınlaştırılması hedefleniyor. Laboratuvarların toplu açılış programı; Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürü Mustafa Canlı, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, Canva yöneticileri ve kurulum yapılan 10 ilin il millî eğitim müdürlerinin çevrim içi katılımıyla gerçekleştirildi. Bursa’daki açılış ise BTSO Eğitim Vadisi YEĞİTEK Hizmetleri Şube Müdürlüğü biriminde yer alan laboratuvarda, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, YEĞİTEK şube yöneticileri, koordinatörler, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Bursa'da kurulan laboratuvar bünyesinde öğretmen ve öğrencilerin dijital içerik üretme, tasarım ve yaratıcılık becerilerinin artırılması; eğitim süreçlerinde dijital araçların etkin kullanımının sağlanması amaçlanırken, program katılımcıların yer aldığı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Canva iş birliğinde Bursa'da kurulan MEB-Canva Tasarım Laboratuvarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

BURSA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile dijital tasarım alanında hizmet veren Canva arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında hayata geçirilen MEB-Canva Tasarım Laboratuvarı, Bursa’da düzenlenen törenle eğitim dünyasıyla buluştu. Projeyle, öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilerin dijital tasarım becerilerinin geliştirilmesi ve yenilikçi öğrenme ortamlarının yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Laboratuvarların toplu açılış programı; Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürü Mustafa Canlı, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, Canva yöneticileri ve kurulum yapılan 10 ilin il millî eğitim müdürlerinin çevrim içi katılımıyla gerçekleştirildi. Bursa’daki açılış ise BTSO Eğitim Vadisi YEĞİTEK Hizmetleri Şube Müdürlüğü biriminde yer alan laboratuvarda, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, YEĞİTEK şube yöneticileri, koordinatörler, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Bursa'da kurulan laboratuvar bünyesinde öğretmen ve öğrencilerin dijital içerik üretme, tasarım ve yaratıcılık becerilerinin artırılması; eğitim süreçlerinde dijital araçların etkin kullanımının sağlanması amaçlanırken, program katılımcıların yer aldığı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Radyo Dinle