PROMOSYON

Mersin’de çocuk kampüslerinde yeni dönem çalışmaları başladı

EĞİTİM (MA) - MUTAJANS | 04.10.2026 - 14:05, Güncelleme: 04.10.2026 - 14:05 137 kez okundu.
 

Mersin’de çocuk kampüslerinde yeni dönem çalışmaları başladı

Mersin’de 5 çocuk kampüsünde kodlamadan müziğe farklı alanlarda yeni dönem atölyeleri başladı; günlük kapasite yaklaşık 480 çocuk.

Mersin’de çocuk kampüslerinde yeni dönem çalışmaları başladı MERSİN (MA) - Mersin’de çocukların kişisel, sosyal ve sanatsal gelişimlerini desteklemek amacıyla faaliyet gösteren çocuk kampüslerinde 2026-2027 eğitim öğretim dönemi çalışmaları başladı. Mezitli, Toroslar, Huzurkent, Silifke ve Tarsus 100. Yıl Çocuk Kampüslerinde 5-14 yaş grubuna yönelik farklı alanlarda ücretsiz atölyeler düzenleniyor. Altı haftalık dönemler halinde gerçekleştirilen çalışmalarda kodlama, akıl ve zekâ oyunları, resim, masal drama, halk oyunları, müzik ve ritim ile fotoğrafçılık atölyeleri yer alıyor. Günlük yaklaşık 480 çocuk kapasitesine sahip kampüslerde atölyeler ortalama 15-20 kişilik gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Huzurkent ve Silifke Çocuk Kampüslerinde ayrıca 1-4 yaş grubundaki çocuklara yönelik ebeveyn katılımlı oyun atölyeleri düzenleniyor. Çalışmalarda çocukların yaratıcılık, odaklanma, strateji geliştirme, takım çalışması ve sanatsal becerilerinin desteklenmesi amaçlanıyor. Atölyelerde sevgi, saygı, empati, paylaşma, sorumluluk, çevre bilinci ve doğru teknoloji kullanımı gibi konulara da yer veriliyor. Çocuk Kampüslerindeki atölyelere başvuruların çevrim içi olarak yapılabildiği bildirildi.
Mersin’de 5 çocuk kampüsünde kodlamadan müziğe farklı alanlarda yeni dönem atölyeleri başladı; günlük kapasite yaklaşık 480 çocuk.

Mersin’de çocuk kampüslerinde yeni dönem çalışmaları başladı

MERSİN (MA) - Mersin’de çocukların kişisel, sosyal ve sanatsal gelişimlerini desteklemek amacıyla faaliyet gösteren çocuk kampüslerinde 2026-2027 eğitim öğretim dönemi çalışmaları başladı.

Mezitli, Toroslar, Huzurkent, Silifke ve Tarsus 100. Yıl Çocuk Kampüslerinde 5-14 yaş grubuna yönelik farklı alanlarda ücretsiz atölyeler düzenleniyor.

Altı haftalık dönemler halinde gerçekleştirilen çalışmalarda kodlama, akıl ve zekâ oyunları, resim, masal drama, halk oyunları, müzik ve ritim ile fotoğrafçılık atölyeleri yer alıyor.

Günlük yaklaşık 480 çocuk kapasitesine sahip kampüslerde atölyeler ortalama 15-20 kişilik gruplar halinde gerçekleştiriliyor.

Huzurkent ve Silifke Çocuk Kampüslerinde ayrıca 1-4 yaş grubundaki çocuklara yönelik ebeveyn katılımlı oyun atölyeleri düzenleniyor.

Çalışmalarda çocukların yaratıcılık, odaklanma, strateji geliştirme, takım çalışması ve sanatsal becerilerinin desteklenmesi amaçlanıyor. Atölyelerde sevgi, saygı, empati, paylaşma, sorumluluk, çevre bilinci ve doğru teknoloji kullanımı gibi konulara da yer veriliyor.

Çocuk Kampüslerindeki atölyelere başvuruların çevrim içi olarak yapılabildiği bildirildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Radyo Dinle