PROMOSYON

Milletvekili Alkayış ile Başkan Torunoğlu sanayi ve ihracat için bir araya geldi

EKONEMİ (MA) - MUTAJANS | 14.04.2026 - 14:59, Güncelleme: 14.04.2026 - 14:59 154 kez okundu.
 

Milletvekili Alkayış ile Başkan Torunoğlu sanayi ve ihracat için bir araya geldi

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, Adıyaman'da istihdam ve ihracatın artırılmasına yönelik başlıkları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, Adıyaman'da sanayi altyapısının güçlendirilmesi, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması, istihdamın desteklenmesi ve ihracat hacminin büyütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede ayrıca kent ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak yatırım başlıkları ile iş dünyasının beklentileri ele alınırken, kamu-özel sektör iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekildi. Ziyaret dolayısıyla ATSO Başkanı Torunoğlu'na teşekkür eden Milletvekili Alkayış, Adıyaman'ın ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak her çalışmada istişare kültürünü sürdüreceklerini ifade etti. Kaynak : PERRE
ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, Adıyaman'da istihdam ve ihracatın artırılmasına yönelik başlıkları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, Adıyaman'da sanayi altyapısının güçlendirilmesi, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması, istihdamın desteklenmesi ve ihracat hacminin büyütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca kent ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak yatırım başlıkları ile iş dünyasının beklentileri ele alınırken, kamu-özel sektör iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekildi.

Ziyaret dolayısıyla ATSO Başkanı Torunoğlu'na teşekkür eden Milletvekili Alkayış, Adıyaman'ın ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak her çalışmada istişare kültürünü sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak : PERRE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.