PROMOSYON

Ordu Kabadüz'de 4 mahalleyi birbirine bağlayan yol betonla konfor kazandı

YOL & TRAFİK 06.11.2026 - 11:44, Güncelleme: 06.11.2026 - 11:44 255 kez okundu.
 

Ordu Kabadüz'de 4 mahalleyi birbirine bağlayan yol betonla konfor kazandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabadüz ilçesinde 4 mahalleye hitap eden güzergahta beton yol çalışması gerçekleştirdi.ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde mahalleler arası ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla yol yatırımları devam ediyor. Bu kapsamda Kabadüz ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yokuşdibi, Yeşilyurt, Özlükent, ve Gelinkaya bağlantı yolunda beton yol çalışması gerçekleştirildi. Karadeniz-Akdeniz yolu ile Çambaşı karayoluna da bağlantı sağlayan toplam uzunluğu 2 km olan yolun 1,6 km’sinde çalışmalar tamamlandı. Geri kalan bölümde ise çalışmalar devam edecek. MUHTAR AKKAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Yollarının toz topraktan kurtulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ercan Akkaya çalışmalar dolayısıyla bölge halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Muhtar Akkaya şöyle konuştu: “Yolumuz toz, toprak içindeydi. Artık yolumuz beton yol ile buluşturuluyor. Bize bu hizmeti sunan Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz.”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabadüz ilçesinde 4 mahalleye hitap eden güzergahta beton yol çalışması gerçekleştirdi.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde mahalleler arası ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla yol yatırımları devam ediyor.

Bu kapsamda Kabadüz ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yokuşdibi, Yeşilyurt, Özlükent, ve Gelinkaya bağlantı yolunda beton yol çalışması gerçekleştirildi.

Karadeniz-Akdeniz yolu ile Çambaşı karayoluna da bağlantı sağlayan toplam uzunluğu 2 km olan yolun 1,6 km’sinde çalışmalar tamamlandı. Geri kalan bölümde ise çalışmalar devam edecek.

MUHTAR AKKAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yollarının toz topraktan kurtulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ercan Akkaya çalışmalar dolayısıyla bölge halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Muhtar Akkaya şöyle konuştu:

“Yolumuz toz, toprak içindeydi. Artık yolumuz beton yol ile buluşturuluyor. Bize bu hizmeti sunan Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Radyo Dinle