PROMOSYON

Temsili Başkan Mustafa Çınar’dan Okul Güvenliği Talimatı

YEREL HABERLER (MA) - MUTAJANS | 23.04.2026 - 12:44 105 kez okundu.
 

Temsili Başkan Mustafa Çınar’dan Okul Güvenliği Talimatı

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Mut’ta temsili belediye başkanlığı koltuğuna oturan öğrenci Mustafa Çınar, ilk talimatında ilçedeki okulların güvenliğinin artırılmasını istedi.

Temsili Başkan Mustafa Çınar’dan Okul Güvenliği Talimatı MERSİN (MA) – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemizde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Mut İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Mustafa Çınar, temsili olarak Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’ın makam koltuğuna oturdu. Çocukların yönetime olan ilgisini artırmak ve kamu görevleri ile sorumlulukları hakkında bilinç kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenci Mustafa Çınar bir süreliğine belediye başkanlığı görevini üstlendi. Temsili Başkan Mustafa Çınar, ilk talimatında son günlerde okullarda yaşanan üzücü olaylara dikkat çekerek, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına ilçedeki tüm okulların güvenliğinin artırılması için belediye olarak gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Etkinlik, çocukların yönetime katılımını teşvik eden anlamlı bir mesajla sona erdi.
23 Nisan etkinlikleri kapsamında Mut’ta temsili belediye başkanlığı koltuğuna oturan öğrenci Mustafa Çınar, ilk talimatında ilçedeki okulların güvenliğinin artırılmasını istedi.

Temsili Başkan Mustafa Çınar’dan Okul Güvenliği Talimatı

MERSİN (MA)23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemizde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Mut İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Mustafa Çınar, temsili olarak Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’ın makam koltuğuna oturdu.

Çocukların yönetime olan ilgisini artırmak ve kamu görevleri ile sorumlulukları hakkında bilinç kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenci Mustafa Çınar bir süreliğine belediye başkanlığı görevini üstlendi.

Temsili Başkan Mustafa Çınar, ilk talimatında son günlerde okullarda yaşanan üzücü olaylara dikkat çekerek, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına ilçedeki tüm okulların güvenliğinin artırılması için belediye olarak gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Etkinlik, çocukların yönetime katılımını teşvik eden anlamlı bir mesajla sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.