PROMOSYON

Türkiye ve Filistin kültürel miras için iş birliğini görüştü

GENEL (MA) - MUTAJANS | 15.09.2026 - 13:17, Güncelleme: 15.09.2026 - 13:17 74 kez okundu.
 

Türkiye ve Filistin kültürel miras için iş birliğini görüştü

Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile Filistin Kültür Bakanı İmad Hamdan, kültürel mirasın korunması ve ortak restorasyon projelerini görüştü.

Türkiye ve Filistin kültürel miras için iş birliğini görüştü HABER MERKEZİ (MA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Filistin Kültür Bakanı İmad Hamdan, Filistin’in kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılmasına yönelik ortak çalışma imkanlarını görüştü. Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen görüşmede, kültürel mirasın korunması, restorasyon çalışmaları ve kültür alanında geliştirilebilecek ortak projeler ele alındı. Ersoy, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Filistin tarafından iletilen ortak proje önerilerinin değerlendirildiğini bildirdi. Türkiye ile Filistin arasındaki kültürel iş birliğinin güçlendirilmesinde kararlı olduklarını belirten Ersoy, Filistin’in tarihi ve kültürel mirasının korunmasına yönelik çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile Filistin Kültür Bakanı İmad Hamdan, kültürel mirasın korunması ve ortak restorasyon projelerini görüştü.

Türkiye ve Filistin kültürel miras için iş birliğini görüştü

HABER MERKEZİ (MA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Filistin Kültür Bakanı İmad Hamdan, Filistin’in kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılmasına yönelik ortak çalışma imkanlarını görüştü.

Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen görüşmede, kültürel mirasın korunması, restorasyon çalışmaları ve kültür alanında geliştirilebilecek ortak projeler ele alındı.

Ersoy, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Filistin tarafından iletilen ortak proje önerilerinin değerlendirildiğini bildirdi.

Türkiye ile Filistin arasındaki kültürel iş birliğinin güçlendirilmesinde kararlı olduklarını belirten Ersoy, Filistin’in tarihi ve kültürel mirasının korunmasına yönelik çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.