Ahmet Boyar Sızmaz
Köşe Yazarı
Ahmet Boyar Sızmaz
 

5/12/2023 Çarşamba

5/12/2023 Çarşamba günü mut sevdalısı sayın Muzaffer Kılıç hocamla buluştuk. Pozcuda benim eve gittik . hoş beşten sonra, muttan konuşmaya başladık. Mutlular bir araya gelince muttan başka bir şey konuşamaz. 4 saat bir sohbetimiz oldu Hocam konuştu ben dinledim, ben konuştum o dinledi. Tahminen yedi sekiz yıl önce muta gitmiştim. arkadaşlarla namıyla maruf rahmetli gara Sait abinin yanına gittik, Eşi Ganimet abla sağdı o zaman fotoğraf makinamda 8 dakikalık bir boşluk vardı Sait abimin videosunu çektim bilgisayar yükledim. Muzaffer hocama o videoyu izlettim. gülüştük benim bazı anılarımı yazmıştım birkaçını okudu Ahmet sen mutun eski tarihisin dedi hocam sen varken bana düşer mi dedimse de ben belli bir zamandan berisini biliyorum ama sen 75 yıl öncesini dedi. 4 Saat zarfında hep mutu konuştuk . çok güzel oldu . işallah bir daha buluşmak kısmet olur gene kaynatırız.
Ekleme Tarihi: 17 Aralık 2023 - Pazar

5/12/2023 Çarşamba

5/12/2023 Çarşamba günü mut sevdalısı sayın Muzaffer Kılıç hocamla buluştuk. Pozcuda benim eve gittik . hoş beşten sonra, muttan konuşmaya başladık. Mutlular bir araya gelince muttan başka bir şey konuşamaz. 4 saat bir sohbetimiz oldu Hocam konuştu ben dinledim, ben konuştum o dinledi. Tahminen yedi sekiz yıl önce muta gitmiştim. arkadaşlarla namıyla maruf rahmetli gara Sait abinin yanına gittik, Eşi Ganimet abla sağdı o zaman fotoğraf makinamda 8 dakikalık bir boşluk vardı Sait abimin videosunu çektim bilgisayar yükledim. Muzaffer hocama o videoyu izlettim. gülüştük benim bazı anılarımı yazmıştım birkaçını okudu Ahmet sen mutun eski tarihisin dedi hocam sen varken bana düşer mi dedimse de ben belli bir zamandan berisini biliyorum ama sen 75 yıl öncesini dedi.
4 Saat zarfında hep mutu konuştuk . çok güzel oldu . işallah bir daha buluşmak kısmet olur gene kaynatırız.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
d

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.