PROMOSYON

Ağrı İl Milli Eğitim'de hizmet içi koordinasyon

GENEL 04.11.2026 - 12:57, Güncelleme: 04.11.2026 - 12:57 179 kez okundu.
 

Ağrı İl Milli Eğitim'de hizmet içi koordinasyon

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, müdürlük personeliyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Çakan, eğitim hizmetlerinde kurum içi iletişim, koordinasyon ve iş birliğinin önemine dikkat çekti.Nihat AYDIN / AĞRI (İGFA) - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, müdürlüğün yürüttüğü çalışmalar ve eğitim hizmetlerinin işleyişine ilişkin süreçler ele alındı. Personelin görüş, öneri ve değerlendirmelerinin dinlendiği buluşmada, kurum içi iletişimin güçlendirilmesi ve hizmetlerin daha verimli yürütülmesi üzerinde duruldu. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar değerlendirilirken, personelin hizmet süreçlerine ilişkin görüşlerini paylaşmasına da imkân sağlandı. Eğitim hizmetlerinin yürütülmesinde görev alan personelin önerileri ve değerlendirmeleri dinlenerek kurum içi işleyişe ilişkin konular görüşüldü. ÇAKAN: “KURUM İÇİ İLETİŞİM VE İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİ” İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, eğitim hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde sürdürülebilmesi için kurum içi iletişim, koordinasyon ve iş birliğinin önemini vurgularken, eğitim hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesinde personel arasındaki uyum ve koordinasyonun önemine dikkat çekti.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, müdürlük personeliyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Çakan, eğitim hizmetlerinde kurum içi iletişim, koordinasyon ve iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Nihat AYDIN / AĞRI (İGFA) - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, müdürlüğün yürüttüğü çalışmalar ve eğitim hizmetlerinin işleyişine ilişkin süreçler ele alındı.

Personelin görüş, öneri ve değerlendirmelerinin dinlendiği buluşmada, kurum içi iletişimin güçlendirilmesi ve hizmetlerin daha verimli yürütülmesi üzerinde duruldu.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar değerlendirilirken, personelin hizmet süreçlerine ilişkin görüşlerini paylaşmasına da imkân sağlandı. Eğitim hizmetlerinin yürütülmesinde görev alan personelin önerileri ve değerlendirmeleri dinlenerek kurum içi işleyişe ilişkin konular görüşüldü.

ÇAKAN: “KURUM İÇİ İLETİŞİM VE İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİ”

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, eğitim hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde sürdürülebilmesi için kurum içi iletişim, koordinasyon ve iş birliğinin önemini vurgularken, eğitim hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesinde personel arasındaki uyum ve koordinasyonun önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Radyo Dinle