PROMOSYON

Kayseri Melikgazi'den Yıldırım Beyazıt'a yeni yol

GENEL 16.06.2026 - 07:30, Güncelleme: 16.06.2026 - 07:30 94 kez okundu.
 

Kayseri Melikgazi'den Yıldırım Beyazıt'a yeni yol

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki yaklaşık 1.5 kilometrelik yolu asfaltlayan Melikgazi Belediyesi, yaya yolları, refüjü, otopark alanı yapılan yeni yolda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmasına başlayacak.KAYSERİ (İGFA) - Mahallede ulaşımı rahatlatacak yeni yollar, kentsel dönüşüm çalışmaları, okullar, parklar, cami gibi birçok hizmeti Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne kazandırdıklarını söyleyen Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Fatih Caddesi'ndeyiz. Bu mahallemize çok emek verdik, emek vermeye de devam ediyoruz. Fatih Caddesi’nde 1,5 kilometre uzunluğunda 30 metre genişliğinde yeni asfalt yol çalışması yaptık. Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan gecekondu sahipleri ile anlaşıp bu gecekonduları yıkarak bölgeyi temizledik. Burada kentsel dönüşüm çalışması yaptık. 1. etap bitti, bu sene 2 etap bitiyor, 3. etaba geçiyoruz. Ayrıca bu yaz eski Dadaloğlu Parkımızı da yenileyeceğiz” dedi. Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Gonca Kaan ise, “Mustafa Palancıoğlu Başkanımıza mahallemize yaptığı hizmetler için teşekkür ederim. Mahallemde benim unuttuğum aklıma gelmeyen projelerin hepsinde imzası var" dedi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki yaklaşık 1.5 kilometrelik yolu asfaltlayan Melikgazi Belediyesi, yaya yolları, refüjü, otopark alanı yapılan yeni yolda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmasına başlayacak.

KAYSERİ (İGFA) - Mahallede ulaşımı rahatlatacak yeni yollar, kentsel dönüşüm çalışmaları, okullar, parklar, cami gibi birçok hizmeti Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne kazandırdıklarını söyleyen Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Fatih Caddesi'ndeyiz. Bu mahallemize çok emek verdik, emek vermeye de devam ediyoruz.

Fatih Caddesi’nde 1,5 kilometre uzunluğunda 30 metre genişliğinde yeni asfalt yol çalışması yaptık. Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan gecekondu sahipleri ile anlaşıp bu gecekonduları yıkarak bölgeyi temizledik. Burada kentsel dönüşüm çalışması yaptık. 1. etap bitti, bu sene 2 etap bitiyor, 3. etaba geçiyoruz. Ayrıca bu yaz eski Dadaloğlu Parkımızı da yenileyeceğiz” dedi.

Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Gonca Kaan ise, “Mustafa Palancıoğlu Başkanımıza mahallemize yaptığı hizmetler için teşekkür ederim. Mahallemde benim unuttuğum aklıma gelmeyen projelerin hepsinde imzası var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.