Wings for Life World Run’a Red Bull Sporcuları ve Paralimpik Milli Sporculardan Davet
Wings for Life World Run’a Red Bull Sporcuları ve Paralimpik Milli Sporculardan Davet
Wings for Life World Run, 10 Mayıs’ta omurilik felci araştırmaları için koşulacak.
Wings for Life World Run, 10 Mayıs’ta omurilik felci araştırmaları için koşulacak.
İSTANBUL (MA) – Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen Wings for Life World Run, 10 Mayıs’ta tüm dünyayla eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Organizasyon öncesinde Red Bull sporcuları ve paralimpik milli sporcular katılım çağrısında bulundu.
Mete Gazoz, Kübra Dağlı ve Hazal Nehir ile paralimpik milli okçular Öznur Cüre Girdi, Yiğit Caner Aydın ve Nil Mısır, herkesi bu anlamlı koşuya katılmaya davet etti.
Organizasyonun önemine dikkat çeken sporcular, etkinliğin yalnızca bir koşu olmadığını, aynı zamanda omurilik yaralanmalarına çözüm bulunmasına katkı sağlayan küresel bir dayanışma hareketi olduğunu vurguladı.
Sporcular, etkinlikte hızın değil katılımın önemli olduğuna işaret ederek, farklı ülkelerden binlerce insanın aynı amaç için bir araya gelmesinin güçlü bir motivasyon yarattığını ifade etti.
Paralimpik milli sporcular ise etkinliğin, omurilik yaralanmaları konusunda farkındalık oluşturmanın yanı sıra çözüm arayışlarına destek sağladığını belirterek, her adımın bir başkasının hayatına dokunabileceğini dile getirdi.
Her yıl dünyanın dört bir yanında eş zamanlı düzenlenen Wings for Life World Run, elde edilen tüm geliri omurilik felci araştırmalarına aktararak sporun toplumsal faydaya dönüşmesini hedefliyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
